Satokauden ruokaa

34,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Haavisto, Susanna - Karjula, Samuli
  • Kansityyppi: sidottu
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali. Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

Lisätiedot

Toimitusaika 5 - 7 päivää
Tekijä Haavisto, Susanna - Karjula, Samuli
Tilausnumero 3200511
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, kausiruoka, keittokirja, maanviljelys, ruoanvalmistus, ruokakirja, ruokaohjeet, satokaudet, sesongit, sesonkiajattelu, Suomi, tietokirjallisuus, vuodenajat, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Sidosasu sidottu
Ilmestymisvuosi 2016
ISBN 9789511304302
Sivumäärä 143

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot