Kukoistava kotipuutarha

Kvant, Christel; Palmstierna, Inger; Tiilimäki, Aretta; Vainio, Hannele; Vainio, Juha
Nimeke: Kukoistava kotipuutarha
Alkuteos: Vår trädgårdsbok
Tekijät: Kvant, Christel (Kirjoittaja)
Palmstierna, Inger (Kirjoittaja)
Tiilimäki, Aretta (Kääntäjä)
Vainio, Hannele (Kääntäjä)
Vainio, Juha (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511270300
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,00 € 19,95 € (18,14 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 698N
Kustantaja: Otava
Painos: 2. painos, 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 574
Tuoteryhmät: Kirjat
Poistonurkka
Kirjastoluokka: 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit
Kansalliskirjaston asiasanat: puutarhanhoito, puutarhat, suunnittelu, pihasuunnittelu, puutarhakasvit, koristekasvit, kukat, hyötykasvit, vihannekset, yrtit, mausteet, hedelmäpuut, marjat, pensaat, puut
Puutarha-alan huippujen tekemä muhkea puutarhaopas sisältää kaiken, mitä kotipuutarhurin tarvitsee tietää luodakseen puutarhastaan kauniin, omannäköisen ja viihtyisän - sekä halutessaan myös satoa tuottavan.

Aluksi kirjassa annetaan neuvoja puutarhasuunnitteluun, tyylin valintaan ja värien sommitteluun. Tämän jälkeen perehdytään puihin, pensaisiin ja pensasaitoihin, nurmikoihin, kiveyksiin, lampiin, oleskelupaikkojen luomiseen, kasvihuoneisiin, maaperän lannoitukseen sekä kasvien hoitoon ja suojeluun.

Monipuoliseen kasvivalikoimaan sisältyy runsaasi hyöty- ja koristekasveja. Mukana on noin paljon tietoa esimerkiksi ruusuista, suomalaistenkin kestosuosikeista.

Tarkasti Suomen oloihin sovelletusta kirjasta löytyvät tiedot mm. kaikkien mainittujen kasvien viihtymisestä eri ilmastovyöhykkeillä. Kasvien kukinta-ajat ja muut tiedot vastaavat Suomen tilannetta. Mukana on kattava lajihakemisto.


Katso myös näitä tuotteita