Pohjolan eläimet äänessä — 100 eläinlajia

Pedersen, Jan; Kalliola, Iiris; Laine, Lasse J.
Nimeke: Pohjolan eläimet äänessä — 100 eläinlajia
Tekijät: Pedersen, Jan (Kirjoittaja)
Kalliola, Iiris (Kääntäjä)
Laine, Lasse J. (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789513196394
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,95 € (31,77 € alv 0 %)


Kustantaja: Tammi
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Kirjat
Erä- ja luontokirjat
Vapaa-aika
Kirjastoluokka: 58 ELÄINTIEDE
Kansalliskirjaston asiasanat: eläinten äänet, nisäkkäät, sammakkoeläimet, matelijat, hyönteiset, linnut, viestintä, eläimet, Pohjoismaat
Avainsanat: Pohjoismaat, Pohjola, eläimet, eläinten äänet, hyönteiset, linnut, matelijat, nisäkkäät, sammakkoeläimet, viestintä
Huippusuosittu Linnut äänessä saa jatkoa!

Eläimet kommunikoivat keskenään erilaisilla signaaleilla, kuten äänillä, tuoksuilla, kehonkielellä ja ilmeillä. Miltä kuulostavat karhu, laulujoutsen tai orava?

Pohjolan eläimet äänessä esittelee yli 100 eläinlajia äänineen. Kirjan vaikuttavan kuvituksen ja innostavien tekstien lisäksi kuulet kunkin eläimen äänen paristoilla toimivasta äänilaitteesta nappia painamalla. Kirjaan on valittu tuttuja, Pohjolan luonnossa viihtyviä lajeja kuin myös vähemmän tunnettuja eläimiä, jotka kuulostavat ainutlaatuisilta. Äänen voi kuulla ja kokea monella eri tavalla ja sillä voi myös ilmaista erilaisia asioita. Äänet kertovat esimerkiksi varatusta reviiristä, romanttisesta lähestymisestä tai uhkaavasta vaarasta.

Lähde ainutlaatuiselle retkelle eläinten äänten ihmeelliseen maailmaan!

Jan Pedersen on ruotsalainen luontovalokuvaaja, tietokirjailija ja seikkailija, jonka aiempi, yhdessä Lars Svenssonin kanssa tehty tietokirja Linnut äänessä on ollut Suomessakin yli 100 000 kappaletta myynyt suurmenestys.


Katso myös näitä tuotteita