Suuri savustuskirja

38,00 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Manninen, Ari
  • Kansityyppi: sidottu
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 415

Lisätiedot

Savustaminen on hauskaa ja helppoa, kun käytät oikeita välineitä ja menetelmiä Savustus on ikivanha tapa kypsyttää ruokaa sekä parantaa samalla sen makua ja säilyvyyttä. Koska nykyaikaiset kylmälaitteet, pakkausteknologia ja nopeat kuljetukset mahdollistavat keskittymisen herkullisten makujen maailmaan, savustajan ei tarvitse enää pyrkiä kuivattamaan kalaa tai lihaa tarpeettomasti. Perinteisten savustimien ja menetelmien rinnalle onkin tullut valtava määrä uusia ratkaisuja, jotka tarjoavat savustusharrastajalle lähes loputtomasti kokeiltavaa. Savustuksesta on sanottu, että se ei ole tiedettä vaan taidetta. Tämän ajattelutavan vaalijat pitävät usein vanhoja savustusmenetelmiä lyömättöminä ja väittävät, että vain avotulella synnytetty savu antaa parhaan aromin ruokaan. Erä-lehden pitkäaikainen avustaja Ari Manninen ei kiistä perinteen merkitystä ja arvostaa taidetta ja jopa savustusfilosofiaakin, mutta hyödyntää tieteellistä tutkimusta kehittäessään erilaisille savustimille ja elintarvikkeille parhaiten sopivia savustusmenetelmiä.

Lisätiedot

Toimitusaika 5 - 7 päivää
Tekijä Manninen, Ari
Tilausnumero 7919701
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ruoanvalmistus, savustus, tietokirjallisuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Sidosasu sidottu
Ilmestymisvuosi 2016
ISBN 9789523211735
Sivumäärä 415

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot