MINOX X-Lite 10 x 42 -katselukiikari

Nimeke: MINOX X-Lite 10 x 42 -katselukiikari
Tuotetunnus: 4007450100126
Tuotemuoto: Tavara
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 213,50 € (172,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Otavamedia / Ulkoinen toimittaja
Sarja: Eränetti
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
MINOX X-lite 10 x 42 mm katselukiikarit
Vaellus, lintubongaus, metsästys, veneily ovat aktiivisia harrastuksia, joihin mukaan kannattaa ottaa MINOX X-lite katselukiikarit. 
Pienikokoiset ja kevyet kiikarit tarjoavat valovoimaisen ja kirkkaan optiikan hyvällä erottelukyvyllä. 10-kertaisella suurennuksella näet yksityiskohtia suuremmilta etäisyyksiltä. Optimaalinen suurennos auttaa kohteen nopeassa tunnistuksessa.

Helppokäyttöisten MINOX X-lite-katselukiikarien neutraali värintoisto ja korkea kontrasti tarjoavat erittäin hyvän kuvankäsittelyn. Vankan rakenteen ansiosta X-lite-sarja on hyvin kestävä. Säädettävät okulaarisuojat mahdollistavat kiikarien käytön myös silmälasien kanssa. Hyvä ergonominen rakenne ja helposti käytettävissä oleva suurennussäädin. Typpitäyte estää linssien huurtumisen sisäpuolelta. Kosteusluokitus huima IPX7!

Mukana pakkauksessa: X-lite katselukiikarit, linssinsuojat (okulaari/objektiivi), kantolaukku, linssin puhdistusliina, neopreeni-kantohihna, ohjekirja.

TUOTETIEDOT:
Suurennus: 10-kertainen
Sisääntulopupilli: 42 mm
Lähtöpupilli: 4,2 mm
Pupillien etäisyys/silmien väli: 56-72 mm
Näkökentän laajuus 1000 m (FOV 1000 m): 106 m
Lähin tarkennusetäisyys: 3 m
Diopterin säätö: ± 3 dpt
Hämäräluku: 20,5
Toimintalämpötilat: -10°C . . . +50°C
Kosteusluokitus: IPX7
Koko: 145 x 121 x 52 mm
Paino: 600 g
Takuu: 1 vuosi valmistus- tai materiaalivirheille

HUOM! Tuotteen toimittaa Eränetti. Tuotteen noutopaikka saattaa poiketa verkkokaupassa valitsemastasi paikasta. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Saat myös tilauksen seurantakoodin sähköpostitse. Jos tilauksellasi on eri varastoista toimitettavia tuotteita, ne tulevat erillisinä toimituksina.
Minox-tuotetiedustelut: Eränetti, asiakaspalvelu@eranetti.fi

Saksalainen MINOX edustaa perinteistä keskieurooppalaista outdoor-optiikkaa jo useiden vuosikymmenten ajalta. Perinteikäs MINOX on osa Blaser-konsernia. MINOXin arvoihin kuuluvat korkea laatu ja äärimmäinen tarkkuus ilman kompromisseja. Kaikki alkaa jo suunnittelusta, minkä vuoksi jokainen tuote on korkealaatuinen ja valmistustasoltaan täydellinen.


Katso myös näitä tuotteita