NITEforce Concept 4G 20MP -riistakamera

Nimeke: NITEforce Concept 4G 20MP -riistakamera
Tuotetunnus: 6430061581455
Tuotemuoto: Tavara
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 189,00 € (152,42 € alv 0 %)

Kustantaja: Otavamedia / Ulkoinen toimittaja
Sarja: Eränetti
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
NITEforce Concept 4G LTE 20MP etäohjattava riistakamera lähettää kuvat kohteesta nopealla 4G-yhteydellä. Erinomainen kuvanlaatu 20MP resoluution omaavalla riistakameralla. Kameran kuvat tallentuvat ilmaiseen APP ohjelmistoon, jonka avulla kameran asetuksia voi etänä tarvittaessa vaihtaa ilmaiseksi.

NITEforce Concept 4G LTE 20MP on erittäin pieni ja kompakti etäohjattava riistakamera monipuoliseen kuvaukseen kuten riistakuvaukseen tai valvontakameraksi kiinteistöihin. Lähettävä riistakamera pitää sinut ajan tasalla mitä kohteessa tapahtuu.

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO
NITEforce Concept riistakameran käyttöönotto on äärimmäisen helppoa. Sen käyttöönotossa ei tarvita tietokonetta tai ohjelmistopäivittelyjä lainkaan. Riittää kun lataat ilmaisen Suomenkielisen NITEforce ohjelmisto APP:sin Google Play tai Apple Store palvelusta matkapuhelimeesi. Sen jälkeen lisäät oman kameran APP:siin, valmis.

ILMAINEN ETÄOHJAUS
NITEforce Concept riistakameraa voit etäohjata Suomenkielisen ohjelmisto APPsin avulla milloin tahansa, mistä tahansa. Etäohjaus on täysin ilmainen ja kamera päivittää uudet asetukset kuvanlähetyksen aikana tai vuorokausittaisen päivityksen yhteydessä.

HUOM! Tuotteen toimittaa Eränetti. Tuotteen noutopaikka saattaa poiketa verkkokaupassa valitsemastasi paikasta. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Saat myös tilauksen seurantakoodin sähköpostitse. Jos tilauksellasi on eri varastoista toimitettavia tuotteita, ne tulevat erillisinä toimituksina.
Niteforce-tuotetiedustelut: Eränetti,  asiakapalvelu@eranetti.fi


Katso myös näitä tuotteita