Suomen luonnon lääkekasvit

Piippo, Sinikka
Nimeke: Suomen luonnon lääkekasvit
Tekijät: Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789513196097
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,95 € 23,96 € (21,78 € alv 0 %)


Kustantaja: Tammi
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 207
Tuoteryhmät: Kirjat
Erä- ja luontokirjat
Kirjastoluokka: 59.43 Lääkehoito. Lääkeaineoppi
Kansalliskirjaston asiasanat: lääkekasvit, luonnonlääkkeet, kasvit, yrtit, terveysvaikutukset, kasvupaikat, luonnonparannus, luontaishoito
Avainsanat: kasvit, kasvupaikat, luonnonlääkkeet, luonnonparannus, luontaishoito, lääkekasvit, terveysvaikutukset, yrtit
Puna-apila, pihlaja, maitohorsma ja litulaukka - uppoudu kasvilääkinnän saloihin!

Suomen luonnon lääkekasvit -kirja esittelee Suomen luonnon 50 keskeisintä ja tärkeintä lääkekasvia, kertoo kuinka ne vaikuttavat ja opastaa niiden turvalliseen käyttöön.

Suomen luonnon lääkekasvit -kirjaan valittujen kasvien käyttö perustuu pitkään perinteeseen ja viime vuosina saatuihin tutkimustuloksiin. Esitellyt kasvit ovat tehokkaita mutta turvallisia. Löydä luontoäidin aarreaitasta apu uupumukseen, unettomuuteen, suolistovaivoihin, kohonneeseen verenpaineeseen tai erilaisiin kipuihin. Kirjassa kerrotaan, miksi kukin kasvi tehoaa vaivaan ja miten kasvia lääkinnällisesti käytetään. Tutustu tuttujen kasvien lääkinnälliseen ja ennaltaehkäisevään käyttöön!

FT Sinikka Piippo on kasvitieteilijä, professori ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut noin 260 tieteellistä artikkelia, kymmeniä populaariartikkeleita ja 15 kirjaa. Hänen kirjatuotantonsa keskittyy kasvien ja yrttien käyttöön lääkkeenä, mausteena ja osana terveellisenä ravintona. Piippo harrastaa kasveja, kirjoja, kissoja ja valokuvausta.


Katso myös näitä tuotteita